Verhoog de effectiviteit van processen in jouw bedrijf

Het verzorgen van een optimaal bedrijfsproces kent vele voordelen. Zo kan het zorg dragen voor een betere klantbeleving, hogere conversieratio’s en langere klantrelaties. Maar het heeft ook positieve effecten op werknemers en de effectiviteit van demo’s geven op elke gewenste locatie is ongekend.

Ruime mogelijkheden augmented reality

Niet elk voorwerp leent zich voor een demonstratie op locatie, hiervoor kan het gebruik van augmented reality uitkomst bieden. Zo is het mogelijk dat jij, of een van je collega’s, de nieuwste collectie in detail kan tonen aan klanten. Of toon bijvoorbeeld een compleet wagenpark op een beurs via een telefoon of tablet, iets wat zonder augmented reality waarschijnlijk niet goed mogelijk is. Optimaliseer de mogelijkheden om het product portfolio of gerealiseerde projecten te presenteren, zodat zij eerder overtuigd raken van de ruime opties.

Process optimalisatie 2

Virtual reality voor jouw bedrijf

Wanneer je graag verder wilt gaan dan presenteren, maar ook écht wilt gaan demonstreren zodat jouw (toekomstige) klanten of gebruikers het product kunnen gebruiken. Dan kunnen wij deze fysieke objecten omzetten in een digitale omgeving, zodat jij op elke gewenste locatie jouw oplossingen kan laten zien. Denk dan ook bijvoorbeeld aan het meenemen van gevaarlijke apparatuur die verboden kunnen zijn op beurzen, deze manier van presenteren kan er dan voor zorgen dat jij jouw oplossingen toch mee kan nemen.

Naast het tonen van jouw oplossingen op beurzen, aan klanten én prospects. Maken de opties van virtual reality het ook mogelijk om op een zeer efficiënte wijze trainingen te geven aan personeel. Boots eenvoudig elke gewenste situatie na, zodat jouw medewerkers bij elke omstandigheid getraind zijn.

Dankzij de oplossingen die Boldly biedt zorg jij ervoor dat jouw processen verbeteren, efficiënter worden én verhoog je conversies. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Let’s get in touch

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.