Stap met ons in de Metaverse

Door als één van de eerste de stap te maken naar de Metaverse, geef je jouw klanten een unieke ervaring of laat je bijvoorbeeld jouw merk opvallen bij nieuwe collega’s. Door gebruik te maken van de eindeloze mogelijkheden in de Metaverse, kun je een merk beleving creëren die voorheen nog onrealiseerbaar leek. Organiseer een event voor prospects op een manier waarop er nog lang over nagepraat zal worden, of onboard nieuwe collega’s in een speelse én creatieve omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos, daar kunnen wij jou bij helpen.

✅ Ongekend aantal mogelijkheden

✅#1 Digital Agency Specialised

✅Vertrouwd door 300+ opdrachtgevers

Wees onderscheidend, zet de eerste stap vooruit

De Metaverse heeft oplossingen voor elke situatie, branche en gaat ervoor zorgen dat jouw merk of bedrijf ‘on top of mind’ zal blijven. Zet jouw showroom op in de Metaverse en creëer een merkervaring als nooit eerder tevoren. Of organiseer een summit in de Metaverse en boost daarmee de creativiteit van jouw medewerkers.

Misschien klinkt het spannend om deze ontdekkende stap vooruit te zetten, maar wij zullen je hierin compleet begeleiden. We kunnen begrijpen dat jij graag de eerste stap met ons samen zet, de Metaverse in. Vul onderstaand formulier in, dan nodigen wij je graag uit voor een live demo bij ons op locatie.

De wereld van een onwerkelijk aantal mogelijkheden

Bedrijven zoals Topcon, Mastercard en Shell hebben de eerste stap al in de Metaverse met Boldly-XR weten te zetten. Dankzij de inzet van de Metaverse zorgen zij voor een unieke merkbeleving, hogere engagement en maken zij hun dienstverlening onvergetelijk. Wist jij dat de Metaverse kan zorgen voor:

  • tot 95% hogere engagement
  • tot 37% meer creativiteit

Onderzoekt toont aan dat een kwart van de bevolking in 2026 ruim één uur per dag zal gaan spenderen in de Metaverse. Deze nog te ontdekken wereld zal voor hen zijn als een winkelcentrum, de plek waar jij met jouw merk van kan gaan profiteren.

Onze klanten vertellen graag wat wij voor hen mogen betekenen. Enkele ervaringen van bedrijven die de voordelen van de Metaverse al hebben ontdekt:

“Looks great, works wonders.”

– U Boat Worx –

“Boldly-XR is een topbureau op het gebied van animaties en de Metaverse. Ze hebben ons geholpen bij het creëren van een indrukwekkend en uniek productpresentatie en we zijn erg blij met het resultaat. Ik beveel hen aan voor elk bedrijf dat op zoek is naar topkwaliteit.”

– Topcon-

“Werken met Boldly-XR is een absoluut genoegen geweest.”

– Volvo Penta –

Om te starten bieden we je natuurlijk, geheel vrijblijvend, een adviserend gesprek én rondleiding in de Metaverse. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.