Geef jouw verhaal een extra dimensie

Dankzij animatie zijn de mogelijkheden rondom het presenteren van jouw producten of diensten eindeloos. Animatie is de manier om de aandacht van jouw prospect te grijpen en deze te behouden. Daarnaast biedt animatie ook de mogelijkheid van doorontwikkeling, waar dit bij klassieke video- of fotografie al snel stopt. Boldly-XR kan jou hier volledig in begeleiden en ontzorging bieden van A tot Z.

✅ 100% flexibel

✅#1 Digital Agency Specialised

✅Vertrouwd door 300+ opdrachtgevers

Wees onderscheidend, start met animatie

De toepassingen van animatie zijn bijna eindeloos te noemen, van product presentatie tot een zeer effectieve manier van informatieverspreiding. Animatie is een manier om jouw product te belichten vanuit elke kant, op elk moment en met een oneindige flexibiliteit. Wil jij bijvoorbeeld jouw product in een andere omgeving, vanuit een andere hoek of in een andere kleur en vorm? Dankzij animatie zijn deze aanpassingen vele malen efficiënter door te voeren dan de klassiekere manieren.

 

De combinatie van deze efficiëntie en een eindeloosheid aan mogelijkheden, maakt animatie geschikt voor élke branche. Van de maakindustrie tot aan stedelijke inrichting, van slow moving consumer goods, tot aan de voedingsindustrie. Animatie is overal toepasbaar en wij hebben in bijna elke sector al ervaring op mogen doen. Ben jij klaar om animatie in te zetten voor jouw business en daarmee ongekende resultaten te gaan behalen?

Een innoverend proces

Bedrijven zoals VanMoof, Volvo, Bruynzeel en Aldi gingen je al voor in het animatie proces. Dankzij de inzet van animatie en 3D oplossingen zorgen zij voor een optimalere klantbeleving, hogere ROI en maken zij hun dienstverlening uniek. Wist jij dat animatie kan zorgen voor:

  • 800% ROAS
  • 94% hoger conversie ratio
  • 70% kosten effectiever

Onze klanten vertellen graag wat wij voor hen mogen betekenen. Enkele klanten die je al voor gingen:

“Boldly-XR heeft de opdracht perfect begrepen en afgerond.”

– Rabobank –

“De ROI was bizar toen wij gebruik gingen maken van Augmented Reality van Boldly.”

– VanMoof –

“Werken met Boldly-XR is een absoluut genoegen geweest.”

– Volvo Penta –

Elk project starten wij met een vrijblijvend adviserend gesprek waarin wij alle mogelijkheden bespreken, de kansen bekijken en nemen we je mee langs alle opties binnen onze diensten. Daarbij zorgen we voor de hoogst mogelijke efficiëntie en benutten we ieder beschikbaar element.

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.