Virtual Reality
Experiences

Virtual Reality wordt steeds toegankelijker. Waar eerst een duur systeem voor nodig was, of die kartonnen doos van je neefje, is het nu mogelijk om op een laagdrempelige manier Virtual Reality breed toe te passen. 

Ook om een merk of product te promoten op bijvoorbeeld evenementen, is VR een goede uitkomst om op een vernieuwende manier impact te maken. Door een ervaring te creëren maakt een merk een grotere indruk op de gebruiker. De wow-factor zorgt er simpelweg voor dat jouw merk veel beter en langer blijft hangen dan die suffe poster van de concurrent. 

Zo hebben we voor XPENG een ervaring voor de launch van hun nieuwe showroom gemaakt. XPENG haalt de toekomst dichterbij dan ooit met hun prototype van vliegende autos. Deze modellen stonden opgesteld in de showroom, waar mensen ze konden bezichtigen. Dat is natuurlijk al vet, maar door de VR ervaring die we creëerde maakte deze launch nog een grotere impact. Bezoekers hadden de mogelijkheid een proefrit, of zeg maar vlucht, te maken met de Voyager X2, in VR. Door de bril leek het alsof ze zelf in de auto zaten, terwijl die uit de hangar reed en opsteeg. En dat dan met het uitzicht van vliegen over Shanghai. Wat wil je nog meer om mensen weg te blazen met je product promotie?

 

LEAP Experience VR

Boldly-XR is ooit in een ver verleden begonnen als bedrijf dat interactieve VR installaties maakte voor events, met LEAP als ons kroonjuweel.

Check Leap Experience VR hier

Klaar om je medewerkers te trainen in Virtual Reality?