Virtual Reality
(VR)

De perfecte manier om mensen volledig onder te dompelen in de magie van de digitale wereld. Super effectief voor educatieve of industriële doeleinden, of om simpelweg te verwonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Veel mensen kennen VR via hun neefje van 12 die aankomt met een headset, van karton of kunststof, waarin je misselijkmakende filmpjes van achtbaanritjes kunt bekijken.

Ja, dat kan.

Maar het is zo veel meer dan dat, inmiddels doet die beschrijving echt te kort aan hoe Virtual Reality kan worden ingezet. Wanneer je de headset op je hoofd zet wordt je afgesloten van het hier en nu, en waan je je in een immersieve beleving. Vaak gaat de audio-visuele ervaring van VR gepaard met motion controllers, waardoor de gebruiker ook daadwerkelijk handelingen kan verrichten in de digitale beleving waar zij zich in bevinden.

Virtual Reality kan worden ingezet voor trainingen en simulaties, maar ook als promotiemiddel of voor entertainment/games. De kracht van Virtual Reality zit hem in het creëren van een bijzondere beleving binnen de context van een product, dienst of verhaal. Zo maakt het pas echt impact.

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Virtual Reality
  Training

  Virtual Reality is door de ongelofelijke immersie in een digitale wereld bij uitstek geschikt voor training.

  VR Training

  Virtual Reality
  Productdemonstraties

  Onderdompel je gebruikers in een waanzinnige productervaring

  Virtual Reality Product Demonstraties

  Remote Collaboration &
  The MetaVerse

  Één van de grootste topics op dit moment; Remote Collaboration en The Metaverse. VR ontsluit nieuwe paden naar deze digitale werelden.

  Remote Collaboration & The Metaverse

  Virtual Reality
  Experiences

  Virtual Reality kan ook gewoon simpelweg verwonderen. Een ervaring bieden die gebruikers meeneemt in een bepaalde merkbeleving of reis.

  Virtual Reality Experiences

  Come by for a cup of coffee at our office