Virtual Reality
(VR)

De perfecte manier om mensen volledig onder te dompelen in de magie van de digitale wereld. Super effectief voor educatieve of industriële doeleinden, of om simpelweg te verwonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Veel mensen kennen VR via hun neefje van 12 die aankomt met een headset, van karton of kunststof, waarin je misselijkmakende filmpjes van achtbaanritjes kunt bekijken.

Ja, dat kan.

Maar het is zo veel meer dan dat, inmiddels doet die beschrijving echt te kort aan hoe Virtual Reality kan worden ingezet. Wanneer je de headset op je hoofd zet wordt je afgesloten van het hier en nu, en waan je je in een immersieve beleving. Vaak gaat de audio-visuele ervaring van VR gepaard met motion controllers, waardoor de gebruiker ook daadwerkelijk handelingen kan verrichten in de digitale beleving waar zij zich in bevinden.

Virtual Reality kan worden ingezet voor trainingen en simulaties, maar ook als promotiemiddel of voor entertainment/games. De kracht van Virtual Reality zit hem in het creëren van een bijzondere beleving binnen de context van een product, dienst of verhaal. Zo maakt het pas echt impact.

Virtual Reality
Training

Virtual Reality is door de ongelofelijke immersie in een digitale wereld bij uitstek geschikt voor training.

VR Training

Virtual Reality
Productdemonstraties

Onderdompel je gebruikers in een waanzinnige productervaring

Virtual Reality Product Demonstraties

Remote Collaboration &
The MetaVerse

Één van de grootste topics op dit moment; Remote Collaboration en The Metaverse. VR ontsluit nieuwe paden naar deze digitale werelden.

Remote Collaboration & The Metaverse

Virtual Reality
Experiences

Virtual Reality kan ook gewoon simpelweg verwonderen. Een ervaring bieden die gebruikers meeneemt in een bepaalde merkbeleving of reis.

Virtual Reality Experiences

Come by for a cup of coffee at our office