360 Fotografie
& Tours

Bij 360 fotografie worden stilstaande beelden gemaakt van de gehele omgeving. Je kunt ervoor kiezen de camera in het midden van bijvoorbeeld een winkel te plaatsen, voor een directe oogopslag van de ruimte. Of maak meerdere captures op verschillende plaatsen in de winkel, om de gebruiker de mogelijkheid te geven door de winkel te navigeren en alle hoeken goed te zien. 

Deze vorm van 360 capture is ideaal om tours door gebouwen mee te maken, het nieuwe kantoor mee te laten zien, of om gasten de sfeer te laten proeven van jouw restaurant, club of hotel. 

Naast dat we fotograferen op locatie, bestaat er ook de mogelijkheid dat kantoor wat nog helemaal niet gebouwd is, vorm te geven in een 360 foto. Dit doen we doormiddel van 3D modellen en renders. Naast dat we deze beelden kunnen optimaliseren voor smartphone of laptop browser, kunnen we ze ook VR proof maken. Voor net dat tikje meer realisme en magisch enthousiasme. 

 

Interactieve 360

Je hebt waarschijnlijk een goed beeld van 360 fotografie en video, en waar je dat goed voor in kunt zetten. We kunnen met 360 capture alleen ook nóg een stapje verder. Boldly zou Boldly niet zijn als we het niet interactief kunnen maken.

Voor sommige use cases is het fijn om wat interactiviteit toe te voegen, om gebruikers bijvoorbeeld de mogelijkheid te geven zelf te navigeren en triggerpoints toe te voegen die gebruikers kunnen aanraken om extra informatie tevoorschijn te laten komen.

Stel je een museum voor, waar je doorheen kan navigeren, van de ene naar de andere kamer. Bij ieder schilderij zie je een trigger, waarbij informatie verschijnt over het schilderij en de kunstenaar.

Interactieve Tour
Equans Isala Ziekenhuis

Voor Equans (onderdeel van Engie) mochten we een high-end, interactieve 360 tour bouwen in een nieuwbouw ziekenhuis.

Check de Equans case hier!

Wil je digitale tours aanbieden?