360 capturing
& streaming

360 Capture

‘Één beeld zegt meer dan duizend woorden.’ Maar wat zeggen oneindig veel beelden van een alomvattende 3D omgeving dan? Daar is alles mee gezegd.

 

Een 360 opname is een beeld dat wordt opgebouwd uit verschillende foto’s en door software aan elkaar ‘gestitched’ wordt, en zo dus een blik geeft op de gehele omgeving rondom de camera. Net zoals je er zelf zou staan, heb je de mogelijkheid in alle richtingen rond te kijken en dus een goede indruk van de omgeving op te doen. Het kan je klanten helpen de laatste digitale drempel over te gaan en ze kennis  laten maken met jouw evenement, showroom of winkel door middel van 360 graden foto’s of video’s.

 

Wat 360 capture zo veelzijdig maakt is dat deze vorm van media geconsumeerd kan worden via ieders smartphone of gewoon in de internet browser. Ook kan het gecombineerd worden met VR, om het gevoel van echt aanwezig zijn in de omgeving te vergroten. Kies wat het best aansluit bij jouw usecase en gewenste effect op de gebruiker.

360
Fotografie & Tours

360 foto’s brengen gebruikers levensecht naar fysieke locaties. Via digitale tours kun je klanten kennis laten maken met fysieke of nog te ontwikkelen locaties of ervaringen.

360 Fotografie & Tours

360
Videoproductie

Met 360 video kun je jezelf levensecht onderdompelen in fysieke werelden.

360 Videoproductie

360
Livestreaming

Supercharge je event of conferentie met 360 livestreams om nog veel meer mensen te bereiken!

360 Livestreaming

Verken virtuele ervaringen in 360

360 media zorgt voor een immersieve ervaring, of het nu een video, virtuele tour of educatieve content betreft.

Can we help you build a great 360 experience?