Augmented Reality
Productvisualisatie

Een van de krachtigste manieren om conversie op producten te verhogen, is ze aan de potentiële koper aan te bieden via VR. Door het mogelijk te maken een product al in 3D te zien in je woning of kantoor krijgen mensen een veel betere indruk van het product. Ze kunnen het van alle kanten bekijken, alsof het in een showroom staat. Het overal neerzetten in hun ruimte en dus perfect inschatten of het daar goed staat.

Maar denk ook niet alleen aan meubels of woonobjecten. Voor VANMOOF hebben we hun nieuwste E-bikes gedigitaliseerd en middels AR aangeboden via de website. Het is gewoon zo veel gaver en fijner om die E-bikes neer te kunnen zetten in je woonkamer, om ze van alle kanten te kunnen bekijken, dan een foto op de website. Dit zorgt ervoor dat mensen meer gefascineerd worden door het product en eerder geneigd zijn het aan te schaffen.

Buiten het puur visualiseren van producten via AR, kunnen we nog wat snufjes toevoegen. Bijvoorbeeld een aantal triggers die open springen wanneer de gebruiker er op klikt, en dan extra informatie geven over het product. Denk aan afmetingen, materiaal, een stukje geschiedenis of totstandkoming, uitleg over een onderdeel, you name it. 

VANMOOF Augmented Reality

Voor VANMOOF mochten we al 3 generaties aan fietsen naar AR brengen, benieuwd hoe?

Check de VANMOOF Case hier!

Klaar om je online marketing naar next level te tillen?