Augmented Reality
Promotie

AR kan met zijn ‘extra’ digitale laag ook ingezet worden om niet-interactieve media, zoals de posters in een bushokje, interactief te maken. Hiermee kunnen we promotionele betekenis en meerwaarde toevoegen aan anders conventionele campagnes. De applicatie scant en herkent de poster, en plakt hier een digitale laag overheen. Denk ook aan limited editions verpakkingen waarbij het label tot leven komt met animaties, een nieuw jurkje wat je kan visualiseren tijdens het wachten op de bus, of het spelen van een spel, waarbij de poster fungeert als speelveld.

 

Dit soort toevoegingen zorgen ervoor dat de aandacht van de gebruiker getrokken en vastgehouden wordt. Jouw campagne maakt impact, doordat het interessant, nieuw en interactief is. Zo wordt er opeens tegen vrienden vertelt over die vette poster in het bushokje, in plaats van een snelle blik zonder echte aandacht. 

Rotterdams Philharomonisch Orkest OOH Campagne

Voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest mochten we een magische AR beleving maken die op Abri’s door de hele binnenstad van Rotterdam te zien was.

Check de Philarmonisch Orkest case hier!

Klaar om je online marketing naar next level te tillen?